NIEUWE WEBSITEAANBIEDING! KRIJG 10% KORTING MET CODE: MILL10

Inkwell

Maak kennis met Inkwell, een brutaal waterwezen dat vlak voor de west-Amerikaanse kust woont. Hoewel Inkwell zich in de Stille Oceaan bevindt, leven octopussen in de kustwateren van elke oceaan ter wereld!

Inkwell is een typische jonge octopus. Ze heeft 8 tentakels, perfect om haar snel uit de problemen te helpen, en soms juist erin. In dat soort situaties zal Inkwell zichzelf van gevaar bevrijden door een inktwolk te verspreiden, waardoor ze onopgemerkt kan ontsnappen. Afhankelijk van de soort leven octopussen meestal tot 5 jaar, en Inkwell benut haar tijd door te genieten van al haar favoriete dingen, zoals zwemmen, haar territorium bewaken of op zoek gaan naar een heerlijke zeevruchtenlunch bestaande uit mosselen, krabbetjes en visjes. Octopussen zoals Inkwell zijn erg solitair en leven hun leven op zichzelf. Maar Inkwell vindt dat niet erg, want het geeft haar meer kans om streken uit te halen!

Zoals veel zeedieren lopen octopussen gevaar. Overbevissing en vervuiling van leefgebieden door zwerfvuil en het ongewenst dumpen van chemicaliën betekenen dat zeedieren zoals Inkwell elke dag voor uitdagingen staan en dat het vinden van voedsel en onderdak steeds moeilijker wordt.

Rapz Natural World
Octopus web

Gemoedsrust voor de diergeneeskundige professional

Promise 1

Millpledge-kwaliteit

Al meer dan 30 jaar ISO 9001 voor hoogwaardige productie

Promise 2

Ongeëvenaarde klantondersteuning

VN’s of RVT’s staan klaar om uw activiteiten te ondersteunen

Promise 3

Betere resultaten voor patiënten

Producten zijn ontworpen en ontwikkeld voor de diergeneeskundige professional

Promise 4

Directe levering 's nachts

Internationale distributiepartners over de hele wereld

Registreer u vandaag nog voor een online account.

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Nu aanvragen
Newsletter