Wij steunen Wildlife Vets International

Millpledge Veterinary werkt samen met Wildlife Vets International om hen te ondersteunen bij hun missie om bedreigde wilde dieren te beschermen en te redden

Over Wildlife Vets International

Wildlife Vets International (WVI) is een geregistreerde liefdadigheidsorganisatie die bedreigde diersoorten redt door ter plekke veterinaire ondersteuning te bieden en duurzame capaciteit op te bouwen door middel van partnerschappen met lokale organisaties.

Millpledge en WVI

Om te vieren dat het Rapz Eazy Tear® Natural World-assortiment aan ons productportfolio is toegevoegd, doneren we £ 12.000 aan Wildlife Vets International, een liefdadigheidsinstelling die essentiële veterinaire ondersteuning biedt aan internationale natuurbeschermingsprojecten. We zijn van plan om het niet bij deze eerste donatie te laten en zullen onze toekomstige bijdragen overwegen op basis van de verkoop van het Natural World-assortiment. Een deel van het totale bedrag is al toegezegd aan het gierenproject van WVI. Als meest efficiënte aaseters van de natuur zijn deze vogels cruciaal voor het bredere ecosysteem. Het aantal gieren kelderde in de jaren negentig van de vorige eeuw, maar herstelt zich langzaam dankzij natuurbehoud. De aantallen zijn nog altijd laag, maar het WVI-project vergemakkelijkt de uitwisseling van veterinaire expertise om ervoor te zorgen dat zowel in het wild gehouden vogels als in gevangenschap gehouden vogels de beste overlevingskans hebben.

Rapz Eazy Tear® Natural World toont een scala aan wonderlijke wilde dieren, en er is geen betere manier om wilde dieren in het echte leven te ondersteunen dan door samen te werken met een organisatie als WVI.


Hoe kun je helpen?

Door Rapz Eazy Tear® -bandages te gebruiken draag je bij aan de financiering van de inspanningen van WVI, aangezien wij een deel van de winst zullen bijdragen. We zullen de bijdrage jaarlijks herzien, zodat elke stijging van de verkoop wordt weerspiegeld in onze bijdrage.

Vragen? Neem hieronder contact op

Gemoedsrust voor de diergeneeskundige professional

Promise 1

Millpledge-kwaliteit

Al meer dan 30 jaar ISO 9001 voor hoogwaardige productie

Promise 2

Ongeëvenaarde klantondersteuning

VN’s of RVT’s staan klaar om uw activiteiten te ondersteunen

Promise 3

Betere resultaten voor patiënten

Producten zijn ontworpen en ontwikkeld voor de diergeneeskundige professional

Promise 4

Directe levering 's nachts

Internationale distributiepartners over de hele wereld

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Nu aanvragen
Newsletter