NIEUWE WEBSITEAANBIEDING! KRIJG 10% KORTING MET CODE: MILL10

COVID 19

Uitvoering, levering en veiligheid

We willen onze collega's in de sector en klanten geruststellen dat wij als essentieel onderdeel van de professionele zorgsector en leverancier van medische producten in staat zijn u de nodige benodigdheden en ondersteuning te blijven bieden.

Uw accountvertegenwoordiger blijft via de telefoon of per e-mail voor u beschikbaar, net als al onze klantenservicemedewerkers. We zijn beschikbaar om vragen over productondersteuning en -uitvoering of technische vragen te beantwoorden.

Ons magazijn- en verzendteam doen er alles aan om uw bestellingen tijdig uit te voeren. Onze partners in de groothandel en distributie zijn goed bevoorraad met artikelen van Millpledge. We prijzen ons gelukkig met een toegewijd uitvoerend team dat zich aan alle door de overheid opgelegde richtlijnen houdt om zichzelf én u tegen COVID-19 te beschermen.

We blijven alle productaanvragen met zo min mogelijk onderbrekingen accepteren, verwerken en uitvoeren. We zetten ons in om iedereen te ondersteunen in deze lastige en onzekere tijden en we zullen dat blijven doen zolang we daartoe in staat zijn.

IAls u iets nodig hebt, hetzij informatie, materialen, uitrusting of geneesmiddelen, bel ons dan zodat wij voor betere resultaten met patiënten en blijere klanten kunnen blijven zorgen.

Ons gratis telefoonnummer in het VK is +32 (0)51 70 30 21 en ons e-mailadres is eusales@millpledge.com.

Gemoedsrust voor de diergeneeskundige professional

Promise 1

Millpledge-kwaliteit

Al meer dan 30 jaar ISO 9001 voor hoogwaardige productie

Promise 2

Ongeëvenaarde klantondersteuning

VN’s of RVT’s staan klaar om uw activiteiten te ondersteunen

Promise 3

Betere resultaten voor patiënten

Producten zijn ontworpen en ontwikkeld voor de diergeneeskundige professional

Promise 4

Directe levering 's nachts

Internationale distributiepartners over de hele wereld

Registreer u vandaag nog voor een online account.

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Nu aanvragen
Newsletter