NIEUWE WEBSITEAANBIEDING! KRIJG 10% KORTING MET CODE: MILL10

Loxo

Maak kennis met Loxo, de zachtaardige Afrikaanse olifant. Deze soort leeft in Zuid- en Oost-Afrika. Loxo's naam is afgeleid van het Latijn voor een Afrikaanse olifant, Loxodonta africana.

Ondanks dat het een jonge olifant is, groeit Loxo snel en past hij zich aan om te overleven in Afrika. Zijn lange slurf is een van zijn belangrijkste troeven en hij kan er tot wel 5,5 liter water in opslaan. Loxo zal als hij 2 jaar oud is ook een van zijn meest waardevolle verdedigingsmechanismen ontwikkelen: een grote, sterke set slagtanden, perfect om voedsel te verzamelen, zwaar te tillen en vooral ter bescherming tegen veelvoorkomende roofdieren, zoals leeuwen en hyena's. Naast zijn binnenkort grootse gestalte heeft Loxo een al even goed geheugen! Hij gebruikt zijn indrukwekkende brein om terug te keren naar bloeiende voedselbronnen die hij eerder heeft bezocht, soms vele jaren geleden!

In de olifantenwereld zijn de vrouwen over het algemeen de baas. In het leven van Loxo is dat niet anders. Mannetjes zijn meestal vaker alleen dan vrouwelijke olifanten, die dicht bij hun kudde blijven. Als Loxo zestien jaar oud is zal hij zijn moeder en kudde verlaten en zijn dagen doorbrengen met de andere mannelijke olifanten.

Het leven is niet makkelijk voor Loxo en zijn vrienden. Door verlies van leefgebied, conflicten tussen mensen en stroperij van slagtanden voor de illegale ivoorhandel worden deze vriendelijke reuzen momenteel ernstig met uitsterven bedreigd.

Rapz Natural World
Elephant web

Gemoedsrust voor de diergeneeskundige professional

Promise 1

Millpledge-kwaliteit

Al meer dan 30 jaar ISO 9001 voor hoogwaardige productie

Promise 2

Ongeëvenaarde klantondersteuning

VN’s of RVT’s staan klaar om uw activiteiten te ondersteunen

Promise 3

Betere resultaten voor patiënten

Producten zijn ontworpen en ontwikkeld voor de diergeneeskundige professional

Promise 4

Directe levering 's nachts

Internationale distributiepartners over de hele wereld

Registreer u vandaag nog voor een online account.

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Nu aanvragen
Newsletter