NIEUWE WEBSITEAANBIEDING! KRIJG 10% KORTING MET CODE: MILL10

Olympia

Maak kennis met Pongo de orang-oetan, een charmante primaat die leeft in de veenmoerasbossen van Borneo en Sumatra. Pongo's naam is afgeleid van het Latijn voor orang-oetan... Pongo! Met haar opvallende kastanjebruine uiterlijk en grote ogen is ze ongetwijfeld een hele persoonlijkheid in de bossen!

Pongo kan wel 45 jaar oud worden en wijdt, als het gewoontedier dat ze is, veel van haar dagen aan haar favoriete bezigheden, zoals slingeren tussen bomen, voor haar jongen zorgen en op zoek gaan naar haar favoriete smaakvolle vruchten (zoals lychees, doerians en vijgen). Pongo ziet zichzelf bovendien als junglearchitect en is vaak te zien terwijl ze robuuste boomtopnesten bouwt om zichzelf en het gewicht van haar gezin te ondersteunen. Een vrouwelijke orang-oetan kan tot 37 kg wegen, slechts half zoveel als een doorsnee mannetje!

Laat je niet misleiden door haar grote gestalte, want Pongo is echt een teder beestje... zolang ze zich maar niet bedreigd voelt! Helaas neemt het aantal orang-oetans zoals Pongo in het wild af, en activiteiten zoals illegale houtkap betekenen dat alle drie de orang-oetansoorten en andere diersoorten die in boomtoppen leven extreem verlies van leefgebied lijden. Orang-oetans worden nu geclassificeerd als 'ernstig bedreigd'.

Rapz Natural World
Orca web

Gemoedsrust voor de diergeneeskundige professional

Promise 1

Millpledge-kwaliteit

Al meer dan 30 jaar ISO 9001 voor hoogwaardige productie

Promise 2

Ongeëvenaarde klantondersteuning

VN’s of RVT’s staan klaar om uw activiteiten te ondersteunen

Promise 3

Betere resultaten voor patiënten

Producten zijn ontworpen en ontwikkeld voor de diergeneeskundige professional

Promise 4

Directe levering 's nachts

Internationale distributiepartners over de hele wereld

Registreer u vandaag nog voor een online account.

Schrijf u vandaag nog in voor een online-account

Nu aanvragen
Newsletter